Samenwerking Stichting MVI

Als je te maken hebt (gehad) met een psychiatrische aandoening, of op een andere manier de aansluiting met de maatschappij bent kwijt geraakt, kan het moeilijk zijn om weer actief te worden. Stichting Mobiliteit voor Iedereen zet zich actief in tegen eenzaamheidsbestrijding door middel van het opzetten van vervoersprojecten.

Vervoersproject GGZ Delfland

De medewerkers van Doel Delfland, onderdeel van GGZ Delfland, bieden de juiste begeleiding en helpen cliënten bij het vinden van passende dagbesteding. Dagbesteding kan ervoor zorgen dat de cliënt structuur in zijn dag brengt, vaardigheden opdoet, zich sociaal sterker voelt en meer vertrouwen in zichzelf krijgt. In samenwerking met Stichting MVI en sponsoren kan GGZ Delfland twee elektrische bussen inzetten voor het vervoer.

Over onze samenwerking

Wij zijn er trots op om Stichting MVI te ondersteunen. Als MVO-partner is oculus ambassadeur van de duurzame bus en hebben wij als dank een mooie plek gekregen op de bus ter promotie. De dagbesteding vindt onder andere plaats in de regio Bergschenhoek, Delft, Den Hoorn en Naaldwijk. Wilt u meer weten over Stichting MVI en vervoersproject GGZ Delfland? Neem dan een kijkje op www.stichtingmvi.nl.

Raamovereenkomst Nijhuis Bouw

Rijssen

Tekenmoment bij de raamovereenkomst voor Wkb projecten.

Tekenmoment VKB-Licentie

Oculus heeft de VKB-licentie van SWK verworven!

Goede informatie essentieel voor kwaliteitsborging

Heeft u ons artikel in de BouwPlus al gelezen?