Over ons

Oculus adviseert en begeleidt organisaties al bijna 25 jaar in kwaliteitsborging en is al vanaf het begin (2014) als gecertificeerd kwaliteitsborger actief bij pilotprojecten in het kader van de Wet Kwaliteitsborging voor het bouwen (WKb).

Kwaliteitsrisico's beter beheersbaar met oculus

Het aantonen van de bouwkwaliteit is vaak een grote uitdaging. Of u nu afnemer of aannemer bent, bij een Design & Build of andere geïntegreerde contractvormen. Want hoe krijgt u betrouwbare bewijslast van de gerealiseerde bouwprestaties? Of hoe levert u dit bewijs op efficiënte wijze? Wij helpen u graag bij de inrichting en uitvoering van risicogestuurde kwaliteitsborging op uw project of binnen uw organisatie. U kunt bij ons terecht voor kwaliteitsborging, risicoplantoets en kwaliteitsaudits.

Over ons

Wij beschikken over deskundige adviseurs, risicoanalisten en auditors met een brede kennis op het gebied van kwaliteitsborging. De experts van oculus zijn kritisch, maar coöperatief ingesteld en houden altijd de aantoonbare bouwkwaliteit als gezamenlijk einddoel in het vizier.

Onze ervaringen

Vanuit onze kantoren in Delft, Eindhoven en Zwolle werken wij voor woningcorporaties, aannemers, projectontwikkelaars, vastgoedbeleggers en garantieverstrekkers door het hele land. Naast reguliere woningbouwprojecten heeft oculus zeer veel ervaring in kwaliteitsborging bij complexe hoogbouw-, transformatie- en renovatieprojecten. Bekijk ons werk.