Het verhaal van…Auke Hansma

Kun je kort vertellen wie je bent en wat je doet?

Mijn naam is Auke Hansma en ik ben risico analist bij oculus en directievoerder bij zusterbedrijf btb. Bij oculus verzorg ik risicoanalyses en plantoetsingen. Samen met collega Roy ben ik momenteel erg actief met alle voorbereidingen en pilots rondom de nieuwe Wet Kwaliteitsborging voor het Bouwen.

Kun je iets meer vertellen over jezelf?

Ik ben vader van drie kinderen in de leeftijd 10, 12 en bijna 14. Twee van de jongens doen veel aan voetballen, waarvan ik er één ook coach en train. Daar gaat dus veel van mijn vrije tijd in zitten. Daarnaast sta ik veel langs de lijn bij mijn andere zoon aan het hockeyveld. Het is dus druk met drie puberende kinderen. De tijd die ik over houd besteed ik graag aan een rondje hardlopen.

Wat vind je belangrijk in het werk?

Ik heb niet echt een motto, maar vind het wel belangrijk om alles op alles te zetten om iets voor elkaar te krijgen. En dat in dezen neerzetten wat een opdrachtgever uiteindelijk van je vraagt én meer. Die uitdaging is net dat stukje meer dat het werk aantrekkelijk houdt.

Hoe zie jij de toekomst?

Ik heb altijd uitdagingen in mijn werk nodig, dus ik denk dat ik mij meer richting projectmanagement en ontwikkeling zal bewegen. Ik ontwikkel me in ieder geval graag zo breed mogelijk. 

Raamovereenkomst Nijhuis Bouw

Rijssen

Tekenmoment bij de raamovereenkomst voor Wkb projecten.

Tekenmoment VKB-Licentie

Oculus heeft de VKB-licentie van SWK verworven!

Goede informatie essentieel voor kwaliteitsborging

Heeft u ons artikel in de BouwPlus al gelezen?