Samenwerking oculus en SociaalPlus

Bij oculus hebben wij het geluk om al een lange tijd een mooie samenwerking te hebben met het bijzondere bedrijf SociaalPlus, wat zeker de moeite waard is om eens even in de spotlights te zetten. Nieuwsgierig naar SociaalPlus en deze samenwerking? Lees dan snel verder.

Warm ontvangst

Na een fijne rit van Delft naar Ermelo en een warm ontvangst van SociaalPlus verder, belanden wij zoals altijd bij dit bedrijf in een fijne sfeer. Dat ritje hebben we er wel voor over, want het is geen straf om zo af en toe eens bij de gezellige en gastvrije mensen van SociaalPlus langs te gaan. De koeken en koffie staan al klaar en er wordt ondanks het harde werken direct tijd voor ons vrijgemaakt. Want hard werken, dat kunnen ze hier zeker. Die mentaliteit matcht met die van OB&V, het is ook niet voor niks dat de medewerkers van SociaalPlus zich al jarenlang, dag in dag uit, inzetten als ijzersterk klantcontactcenter voor onze bv’s.

SociaalPlus

SociaalPlus laat zien dat alle mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt talent hebben en zoekt de juiste arbeidsmarkt bij de mensen. Wanneer iemand een beperking heeft, betekent dat niet dat hij of zij niet wil en kan werken. Iedereen moet kansen krijgen en voor iedereen is wel een passende plaats. Denken in kansen en mogelijkheden, niet in beperkingen, dat is waar het volgens hen om draait! ‘’Maar’’, zegt Niels IJsselsteijn, Managing Partner SociaalPlus, ‘’motivatie en verantwoordelijkheid nemen is daarbij ontzettend belangrijk!’’ Als de wil er is, kan het talent naar boven komen. We hebben de eer om ook even te mogen praten met Fatma, die er ondertussen ook al wat jaren werkt. Fatma haar eerste telefoongesprek was voor btb, wat het extra bijzonder maakt. Fatma is blind. Het valt ons ook op dat ze enorm snel kan typen en wanneer we haar daar een compliment over geven, maakt ze hem zelf al af met: ”Tja, blind typen hè!”.  Ook humor is te vinden bij SociaalPlus en dat kunnen wij wel waarderen.

Toekomst

‘’SociaalPlus bestaat al 7 jaar en zo langzamerhand bouwen we een groot netwerk op’’, voegt ook Managing Partner Ronald van Esch eraan toe. ‘’Het doel is ook dat we binnen 5 jaar wel 25 medewerkers in het klantcontactcenter werkzaam willen hebben, dat zou toch wel erg mooi zijn! Zo willen we meer in kunnen spelen op pieken en de voorspelbaarheid vergroten.’’

OB&V en SociaalPlus

Naast het klantcontactcenter is SociaalPlus ook actief in de detachering. Met deze detacheringsactiviteiten zijn zij opdrachtgevers met een diversiteit aan functies van dienst, van administratief medewerker tot programmeur, van logistiek medewerker tot medewerker groenvoorziening. ‘’Wel moeten partners passen bij ons DNA en voor goede kwaliteit willen gaan’’, zegt Niels. Ook dat past weer in straatje van OB&V, btb, visiplan en oculus. Gelukkig wordt de samenwerking wederzijds als positief ervaren en we gaan dan ook met een voldaan gevoel, letterlijk en figuurlijk na die koeken en koffie, weer terug naar ons vertrouwde en net zo gezellige Delft.

Bereikbaarheid tijdens de vakantieperiode

De kantoren van oculus blijven geopend tijdens de vakantieweken.

Raamovereenkomst Nijhuis Bouw

Rijssen

Tekenmoment bij de raamovereenkomst voor Wkb projecten.

Tekenmoment VKB-Licentie

Oculus heeft de VKB-licentie van SWK verworven!